Pikaisesti Filuri-treffeistä ja Margen näyttelytulos

Elokuun ensimmäisenä viikonloppuna Tiina & co. järjestivät perinteiset Filuri-treffit (kokeilkaa sanoa tuo nopeasti…). Minä ehdin olla mukana satunnaisesti, koska samaan aikaan oli OSN:n järjestämä tokokoe, jossa liikkuroin EVL:n ja sunnuntaina aamulla Lupin kanssa Aira Toivolan ratsastuspilatestunti sekä edelleen Selma nenäongelmaisen kanssa jouduttiin käymään eläinlääkärissä (niiskutusta, aivastelua, nenäverenvuotoa – ei syytä selvillä vieläkään).
Perjantaina tehtiin hieman vesitöitä, linjoja ja sitten markkeerauksia kivasti veneen taakse. Lauantaina vuorossa oli yliuittohakua, joka oli oikein hyvä harjoitus – ja yllättävän vaikea. Sitten vähän vesitöitä (Hellevi osasi noutaa hienosti sorsankuvia…) päälle. Sunnuntaina ehdin olla mukana maahaussa, jossa molemmilla koirilla oli ongelmana laajentaminen ja sitä kautta parin riistan kanssa oli säätämistä. Ja ihan pari noutoa vedestä vain. Enemmänkin olisi voinut treenata, mutta päällekkäiset toiminnot estivät parhaan keskittymisen treffeihin. Jatkossa pitää vain jaksaa suunnitella harjoitukset siten, että saa riittävät etäisyydet vedessäkin ja sitten erikseen pitää jatkaa suuntien ym. vahvistamista.
Lauantaina Marge ehti Tiinan luotsaamana näyttelyyn, ihan elämänsä ensimmäiseen (ikääkin on vasta reilut kolme vuotta…). Siellä menikin oikein kivasti, Marge oli PN2 ja sai varasertin! Arvostelu (M. Kipinä): Feminiininen narttu, jolla hyvä ylälinja ja häntä. Hyvä takaosa ja taka-askel. Saisi olla voim. kulm. edestä ja etuaskel voisi olla pidempi. Hyvä turkki. Pitkä rintakehä. Hyvä kallo ja silmät. Kevyehkö kuono-osa. Hyvä purenta.
Ihan hyvä arvostelu ja kuvaa kyllä Markettia. Mukava, että sai viedä koiran liki sellaisena kuin on kehään, olin siistinyt kaulan ja korvat aikaisemmin, mutta muu valmistelu sisälsi uimista edellisenä iltana. Turkki Margella on hyvä, pese ja pidä -tyyppiä. Ja liikkuu pitkällä askeleelle, huomaa kun pyöräilee sen kanssa. Enkä hoksannut pulleroittaa näyttelyä varten, vaan ei ilmeisesti tarvinnut, on ihan kivassa kunnossa nyt (ei liian laiha, ei pullea). Tällaiset näyttelytulokset ja -käynnit ovat kivoja, varsinkin kun vielä koira vietiin ja esitettiin siellä. Muillakin filureilla meni hyvin, tuli ERIä ja Filurin kennel oli ROP kasvattajaryhmä! Koirat ainakin ovat tosi samanlaisia, hulluttelijoita ja samannäköisiä, vaikea erottaa toisistaan. Mukavat treffit olivat, vaan niin nopeasti menivät ohi, kun mukavaa oli.
10556228_10152579908104410_8349721258393466719_n marge seisoo
Marge haussa Tiinan kuvaamana ja seisomiskuva Shepmates-leiriltä (kuva: Hansu)

Hansun ottamia leirikuvia: http://jussi.1g.fi/kuvat/2014+Shepmate’s+summer+camp/

Kategoria(t): Omat koirat Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*