Kirjoittajasta

Sivuston taustalla on oululais-kannuslainen koiraharrastaja, jonka kiinnostuksen kohteena ovat erityisesti koirien kouluttaminen, oppiminen ja käyttäytyminen. Harrastuslajeista eniten kiinnostavia ovat toko, noutajien lajit (nome ja mejä), agility sekä PK-lajeista jälki.
Työni on myös koirailua eli olen Keski-Pohjanmaan maaseutuopistolla opettajana kennellinjalla. Ihannetyö, ainakin suurimmaksi osaksi, toki joskus tuntuu ”vain” työltä. Joskus ei jaksa omia koiria ollenkaan, joskus taas työ antaa intoa siihen. Koulutukseltani oli FM, pääaine luonnonmaantiede ja sivuaineet biologia ja ympäristönsuojelu. Olen auskultoinut Oulussa, lisäksi olen ympäristösuunnittelija (AMK) sekä olen suorittanut oppilaanohjaajan opinnot (kyllä, pidän opiskelusta).
Olen pitänyt Elvin ajoista lähtien tokokoulutuksia, sekä joskus myös agility- ja jälkikoulutuksia kerhoille ja erilaisilla leireillä. Lisäksi olen pitänyt erilaisia luentoja koirien kouluttamisesta ja oppimisesta. Satunnaisesti teen tätä ”työtä” edelleen eli luentoja eri aiheista ja koulutuksiasen mitä vakityöltä ja omien koirien kanssa harrastamiselta ehtii. Olen valmistunut toko-tuomariksi v. 2004 ja siihen liittyen pidän toko koulutusohjaaja-, liikkeenohjaaja- ja koetoimitsijakursseja.
Lisää taustastani löytyy täältä:
http://www.pipap.net/koulutus/tausta.htm
Vanha blogi: http://pipan.blogit.fi/
T: Pipa Pärssinen
Oulu / Kannus
s-posti: pipa.parssinen @ gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*