Koulutusmateriaalia

Tokovihkoissa kerrotaan tottelevaisuusliikkeiden opettamisesta. Vihkojen aineisto on kerätty useiden vuosien ajalta kurssien, kirjojen ja omien kokemusten perusteella. Niissä on pääasiassa positiiviseen vahvistamiseen perustuvia opetusmenetelmiä, vaikka joissakin virheiden korjaamisissa voi olla neuvoina muutakin. Lisäksi jokaisesta liikkeestä on kerrottu pohjaa opettamiseen naksun avulla (toiminnan poimiminen, sheippaaminen sekä kohteen avulla opettaminen).
Tokovihkot on päivitetty uusien sääntöjen mukaisiksi heinäkuussa 2015.
1. Seuraaminen 61 s., 6€
2. Luoksetulo 47 s., 6€
3. Paikallaolo 29 s., 4€
4. Liikkeestä pysähtymiset 42 s., 6€
5. Tunnistusnouto 24 s., 4€
6. Noutaminen 36 s., 6€
7. Hyppy, hyppynouto & estenouto 23 s., 4€
8. Ruutu ja merkki 49 s., 6€ (sis. ympyrään lähettäminen EVL)
9. Kaukokäskyt 40 s., 6€
10. Eteenlähettäminen 25 s., 4€
11. Ohjattu nouto ja kiertonouto 35 s., 6€
12. Luoksepäästävyys 16 s., 4€
HARJOITUSOHJELMAT
Harjoitusohjelmat on tehty ohjeiksi tokon alokas- ja avoimeen luokan, voittaja- ja erikoisvoittajaluokan, BH-tottelevaisuuden sekä PK-tottelevaisuuden opettamiseen. Laajin ja eniten yleistäkin asiaa sisältä on alo-avo -luokan ohjelma. Muissa vihkoissa on osittain samaa asiaa, mutta vähemmän perusasiaa. Ohjelmissa kerrotaan, miten voi esimerkiksi edetä harjoituksissa eteenpäin vaikeampiin tehtäviin ja miten kasata kokonainen koesuoritus.
Harjoitusohjelmia EI ole päivitetty uusien sääntöjen mukaisiksi eli ALO-AVO ja VOI-EVL ovat vanhojen sääntöjen mukaiset.
1. Alokas- ja avoin luokka 64 s., 10€
2. Voittaja – ja erikoisvoittajaluokka 49 s., 8€
3. BH-koe 42 s., 8€
4. PK-tottelevaisuus 47 s., 8€
Jos olet kiinnostunut tilaamaan em. vihkoja, laita viestiä osoitteeseen pipa.parssinen @ gmail.com (poista välit). Vihkojen koko A4, mustavalkoisia, kampasidontakannet (muovikammat). Jos tilaat useampia vihkoja, alennus% on 10% / 2 vihkoa, 15% / 3 vihkoa ja 20% / 4 tai enemmän. Kysy myös kimppatilausta + alennusta siihen. ).Samoin kysy tarjousta yhdessä muiden vihkojen ja/tai kirjan kanssa. Postikulut: 1 vihko = 2€, 6 vihkoa = n. 6€, kaikki = 8€
TOKOKIRJA
Toko-kirja sisältää tarpeellista tietoa koiran kouluttamisesta. Se on tarkoitettu perusteokseksi paitsi tokoharrastajille myös muita lajeja harrastaville. Kirjassa käydään läpi koulutukseen liittyviä perusasioita sekä uuden harrastajan että pitemmälle ehtineen kannalta. Kirja sisältää tietoa mm. koiran luonteesta ja sen vaikutuksesta kouluttamiseen, erilaisista koulutustavoista, oppimisesta, käyttäytymisen seurauksista, palkitsemisesta ja kilpailemisesta. Kirjan koko on 17cm x 22cm, pehmeäkantinen, värikuvitus, yht. 328 sivua. Kirjaa voi tilata esim. Kirjavälityksestä, BoD:stä, nettikirjakaupoista ja suoraan minulta. Hinta yhdelle kirjalle 34€ + postikulut. Kimppatilaukset erikseen. Ilmestynyt toukokuussa 2009.
ESINE-ETSINTÄ
Esine-etsintä -opaskirjassa esitellään perusasioita palveluskoirakokeiden esine-etsinnästä. Kirja on tarkoitettu sekä PK-harrastajille että esine-etsintää aktivoimismuotona harrastaville. Kirjan koko on A4, pehmeäkantinen, värikuvitus, yht. 43 sivua. Kirjaa voi tilata esim. Kirjavälityksestä tai suoraan minulta. Hinta yhdelle kirjalle on 18€ + postikulut. Kimppatilaukset erikseen.
Lisätietoja: http://www.pipap.net/koulutus/ –> koulutusmateriaalia
Tilaukset: postitse: pipa.parssinen @ gmail.com

Vastaus kohteessa Koulutusmateriaalia

  1. Päivitysilmoitus: TOKO-vihkot | * Koulutusta, juttuja, koiria *

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*